Mijn naam is Bauke Tuin. Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Vanaf 2005 ben ik werkzaam in de steigerbouw. Vanaf 2012 doe ik dit als voorman. Ik heb veelal gewerkt met materiaal Allround, Blitz en Star maar kan met alle gangbare merken uit de voeten. Collega’s omschrijven mij als:

Flexibel
Betrouwbaar
Veelzijdig
Professioneel
Dedicated

Met BT Steigerbouw richt ik mij uitsluitend op particulieren. Met BT Dienstverlening werk ik voor zakelijke opdrachtgevers. De vraag en de wens van particulieren is aanzienlijk anders dan wanneer het bedrijven betreft. BT Steigerbouw houdt daar rekening mee.

Zo kun je bij BT Steigerbouw ook terecht voor kleinere steigers die wellicht wat korter moeten staan. Waar je bij een grote steigerverhuurmaatschappij vaak vast zit aan een minimale afname qua materiaal en tijd, kun je bij BT Steiger voor elke formaat en voor elke periode een passende, veilige steiger krijgen.